Persberichten

14-jarige jongen beroofd in Muziekwijk

Meldkamer_1Woensdagmiddag is een 14-jarige jongen beroofd in Muziekwijk. De jongen werd vastgepakt en bedreigd met een steekwapen.

De jongen liep rond 15.15 uur vanaf de bushalte aan het Haydnplantsoen in de richting van zijn school aan de J.S. Bachweg. Vlak na de daar gelegen brug werd hij plotseling vastgepakt en bedreigd met een steekwapen. Na de beroving vluchtte de verdachte in de richting van een steeg.

De dader heeft een lichtgetint uiterlijk is 1.80 meter lang en ongeveer 16 jaar oud. Hij was gekleed in een rood jack met een grijze capuchon en een lichtblauwe spijkerbroek.

Heeft u iets gezien? 

De politie komt graag in contact met getuigen van de beroving of met mensen die op andere wijze over informatie beschikken. Er kan worden gebeld met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via M-Online melden. Bovendien kan informatie worden gedeeld via het Meldformulier op Politie.nl.

5 gedachten over “14-jarige jongen beroofd in Muziekwijk

 • Politie mag niet etnisch profileren, maar hoe kun je daar nou nog aan ontkomen? Elke dag is er wel minimaal 1 beroving en elke keer gaat het om eenzelfde soort omschrijving van de dader. Nota bene op klaarlichte dag en nota bene een kind van 14. Wordt er tegenwoordig nog opgevoed? Of alleen verkeerd opgevoed?

  Beantwoorden
 • muziekwijk

  geweldig nieuws. het wordt alleen maar gekker en gekker

  Beantwoorden
 • Pietertje

  Ik moet denk ik zelf ook maar weer bewapend de straat op gaan. Ik voel me niet veilig meer.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *