Persberichten

Vrouw naast haar scootmobiel beroofd tijdens het pinnen

Maandagmiddag 3 oktober rijdt ze met haar scootmobiel naar een geldautomaat op de hoek van de Washingtonstraat met de Bostonweg om daar geld te pinnen. Als de 47-jarige vrouw rond 13:10 uur bij de automaat staat, pakt ze haar portemonnee. Om te kunnen pinnen, staat zij op uit de scootmobiel en gaat ernaast staan. Omdat ze slecht ter been is, houdt ze zich aan de scootmobiel vast. Uit het niets krijgt ze een schop tegen haar been en wordt haar portemonnee uit haar handen gerukt. Doordat ze zich gelukkig stevig aan haar scootmobiel vasthoudt, komt zij niet ten val. De dader gaat ervandoor. Het gaat allemaal zo snel, dat ze de laffe straatrover maar in een flits ziet.

In de portemonnee zaten alleen wat persoonlijke papieren en een bankpas. De vrouw heeft de bankpas meteen laten blokkeren. De vrouw is erg geschrokken en heeft aan deze beroving een pijnlijk been overgehouden.

Signalement

Het gaat vermoedelijk om een man met een donkere huidskleur, zwarte korte krullen, rond de 1.75 meter en hij droeg een blauwe spijkerbroek.

Getuigen

Heeft u iets gezien van deze beroving? Herkent u de man op basis van het signalement? Of heeft u andere informatie over deze beroving? Bel dan gratis de Opsporingstiplijn van de politie: 0800 – 6070. Anoniem melen kan ook, bij M., via 080 – 7000 of www.meldmisdaad.nl

Video

Een gedachte over “Vrouw naast haar scootmobiel beroofd tijdens het pinnen

  • De camera in de pinautomaat heeft het natuurlijk in alle details waargenomen?

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *