Nieuws

Auto botst op brug Vrijheidsdreef

Op de Vrijheidsdreef is maandagavond een auto tegen een brugleuning gereden. Twee personen zijn ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

De bestuurder van de auto reed over de Vrijheidsdreef in de richting van de Tussenring toen hij bij de Atletiekpoort. De man was vermoedelijk afgeleid en reed frontaal in op de brugleuning van de Atletiekpoort. Twee inzittenden van de auto zijn ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de auto raakte niet gewond.

Vanwege het ongeval is de Vrijheidsdreef tussen de Rembrandtweg en de Frans Halsweg enige tijd afgesloten geweest. Nadat een bergingsbedrijf de auto had afgesleept kon de weg even na half tien worden vrijgegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *