Nieuws

Gewonde en veel schade na ongeval Hogering

Donderdag aan het eind van de middag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Hogering ter hoogte van de Neonweg. Eén betrokkene is gewond geraakt en naar het ziekenhuis vervoerd.

Rond 16:30 uur ging het mis. Een bestelbusje reed ter hoogte van het verkeerslicht achterop een personenauto. De botsing was dusdanig hard dat beide voertuigen veel schade opliepen. Een ambulance is ter plaatste gekomen om de betrokkenen na te kijken op hun verwondingen.

Eén inzittende van de voorste auto is door de ambulance naar het Flevoziekenhuis gebracht. Het doorgaand verkeer dat richting de A6 wilde werd via de Neonweg omgeleid, op de Neonweg kon men bij de rotonde omkeren om vervolgens weer op de Hogering in te voegen.

Beide zwaar beschadigde voertuigen zijn door een berger afgesleept.

 

Een gedachte over “Gewonde en veel schade na ongeval Hogering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *