Persberichten

17-jarige jongen beroofd en mishandeld in Parkwijk

Politie logoIn de nacht van woensdag 19 op donderdag 20 oktober werd een jongen op de Appelbrug beroofd. De recherche zoekt getuigen.

Rond 02.15 uur fietst een 17-jarige jongen uit Almere op het Appelpad in de richting van de Tussen de Vaarten. Bij de Appelbrug ziet hij twee personen lopen. Hij fietst er langs en krijgt vervolgens een harde klap met een voorwerp op zijn hoofd. Het slachtoffer valt op de grond en krijgt nog een paar trappen en klappen. De twee daders beroven de man van een aantal spullen en gaan er vandoor in de richting van de Filmwijk.

Omwonenden schakelen de politie in en met meerdere agenten is in de omgeving gezocht. Niemand werd aangetroffen. Het slachtoffer is onderzocht in het ziekenhuis. De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

Signalement

Het gaat om twee verdachten tussen de 17 en 19 jaar oud. Beide hebben een donkere huidskleur en zijn rond 1.75 meter lang. Een van de verdachten droeg een donkere korte jas, met daaronder een trui met capuchon.

Getuigenoproep

Heeft u iets gezien van de beroving? Heeft u de verdachte zien lopen in de omgeving van het Appelpad? Of heeft u andere informatie die het onderzoek kan helpen? Neemt u dan contact op met de recherche in Almere via 0900-8844 of doe melding via www.politie.nl. Anoniem reageren kan door te bellen met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via M-online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *