Persberichten

Arrestatie voor slaan met riem

motoragentenDe politie heeft vorige week een 35-jarige Almeerder aangehouden voor mishandeling van een 21-jarige plaatsgenoot met een riem.

Van de mishandeling die begin september plaatsvond, verscheen een video-opname op YouTube en bij enkele digitale platformen waaronder GeenStijl. Aan de hand van het getoonde beeldmateriaal stelde de politie een onderzoek in en werd een aangifte opgenomen van het slachtoffer. Uit het relaas van het slachtoffer kon worden afgeleid dat hij bij een bezoek aan een woning in de Staatsliedenwijk door twee verdachten werd beroofd van zijn bezittingen en vervolgens afgeranseld met een riem.

Arrestatie

Aanvullend onderzoek leidde tot het bekend worden van de identiteit van de twee betrokken verdachten. Eén van hen is inmiddels aangehouden en verhoord. Hij bekende de mishandeling en kreeg een proces-verbaal. De tweede verdachte is voortvluchtig en staat gesignaleerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *