Nieuws

Motorrijder gewond na aanrijding

Woensdag aan het begin van de middag zijn een motor en een auto op elkaar gebotst op de Flevostraat. De motorrijder raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 12:50 uur botsten de auto en de motor op elkaar op de Flevostraat ter hoogte van de Blekerstraat. De motorrijder belandde door de klap meters verderop op de stoep. Ambulancemedewerkers hebben de motorrijder met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

De politie is ruim twee uur bezig geweest met verkeerstechnisch onderzoek. Hierdoor is de Flevostraat enige tijd gestremd geweest voor het verkeer dat vanaf de Krakeling kwam. Weggebruikers die vanaf de Koetsierbaan kwamen konden via de stoep de ongevalslocatie passeren. Een berger heeft de voertuigen afgesleept, waarna de kruising weer werd vrijgegeven voor het verkeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *