Nieuws

Plofkraak op geldautomaten winkelcentrum Muziekwijk

Donderdagochtend zijn er twee geldautomaten opgeblazen bij het winkelcentrum in Muziekwijk. Van de daders ontbreekt nog ieder spoor. 

Om 05:19 uur werden er twee luide knallen gehoord in de wijde omgeving van het winkelcentrum. Hierna was ook een alarm te horen. De politie was snel ter plaatse, alleen waren de daders al gevlogen. Vanuit de lucht heeft een politiehelikopter de omgeving afgezocht. De daders zijn gevlucht op een scooter of motor, maar zijn nog niet gevonden.

Omdat er mogelijk sprake zou zijn van instortingsgevaar, is de brandweer ook ter plaatse gekomen voor onderzoek. Ook is de Explosieven Opruimingsdienst Defensie ter plaatse gekomen om onderzoek te doen. Ten tijde van het onderzoek stond er een ambulance stand-by.

De winkels in het winkelcentrum zijn voorlopig nog gesloten. Het is onbekend wanneer de winkels open kunnen. Of er bij de kraak iets buit is gemaakt is nog niet bekend. De recherche heeft de zaak in onderzoek en vraagt getuigen contact op te nemen met de politie.

Een gedachte over “Plofkraak op geldautomaten winkelcentrum Muziekwijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *