Nieuws

Opnieuw aanrijding fietsoversteek Argonweg

Dinsdagochtend heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een fiets op de Argonweg. De fietsster is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Rond 09:05 uur gebeurde de aanrijding ter hoogte van de fietsoversteek. De bestuurder van de auto zag de fietsster vermoedelijk door de laagstaande zon over het hoofd. Ambulancepersoneel heeft de vrouw op verwondingen nagekeken en uiteindelijk overgebracht voor controle naar het ziekenhuis.

Een medewerker van een nabijgelegen bedrijf sprak zijn onrust uit over deze kruising. De fietsoversteek ligt kort achter een busbaanoversteek wat kan zorgen voor een onoverzichtelijke situatie.

Als gevolg van de aanrijding was de Argonweg afgesloten ter hoogte van de kruising. De Verkeers Ongevallen Analisten van de Politie hebben het ongeval in kaart gebracht om de exacte toedracht te achterhalen.

 

4 gedachten over “Opnieuw aanrijding fietsoversteek Argonweg

 • niet de kruising is schuld, maar het feit dat een automobilist denkt alleen op de wereld te zijn en de uitermate goed geplaatste borden niet wenst te zien….

  Beantwoorden
 • Pietertje

  Met het kruispunt is niks aan de hand maar meer met het feit dat mensen niet goed kijken. Ik fiets vaak genoeg over deze kruising en kan al vanaf 100 meter afstand zien of er een auto aan komt. Mij kunnen ze dus ook zien maar dan moet je wel de moeite nemen je nek te draaien natuurlijk.
  Ik kan je nu al vertellen dat die Audi bestuurder totaal geen moeie heeft gedaan te kijken en gewoon zonder ook maar gas los te laten over het kruispunt is gevlogen. En dan kan je borden plaatsen wat je maar wilt, als niemand moeite wil doen om ze na te leven, heeft ’t geen zin.

  Beantwoorden
 • Heb je het zien gebeuren dan ?
  Dan snap ik niet dat je het niet gemeld hebt aan de politie ter plaatse.

  Beantwoorden
 • Stoplicht staat op groen. Logisch dat een automobilist doorrijdt. De automobilist is vast geen almeerder, de idiote combinatie van stoplicht, busbaan en fietspad vind je alleen hier in Almere.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *