Nieuws

Gewonde na aanrijding op Muziekdreef

Maandag vroeg in de avond zijn twee auto’s op de Muziekdreef op elkaar gebotst. Hierbij is de bestuurster van één van de auto’s gewond geraakt. 

Rond 18:55 uur ging het, na een voorrangsfout, mis op de kruising met de Kruidenweg. Naast een ambulance en de politie werd de brandweer ook gealarmeerd omdat er mogelijk sprake was van beknelling. Ter plaatse bleek er geen sprake te zijn van beknelling en kon, na veiligstellen van de auto, de bestuurster met ondersteuning uit de auto komen. Zij is later naar het Flevoziekenhuis gebracht.

Ten gevolge van de aanrijding is de Kruidenweg enige tijd afgesloten geweest. Toevallig passerende verkeersregelaars hebben het verkeer geregeld. Nieuwsgierige jongens die bij de aanrijding aan het kijken waren, mochten van de politie het wegdek schoonvegen. Beide voertuigen zijn door een bergingsbedrijf meegenomen.

3 gedachten over “Gewonde na aanrijding op Muziekdreef

 • Peter Kesler

  Élke dag gebeuren hier vele bijna ongelukken! Veel bestuurders snappen de voorrangsregels niet! Dit is ECHT EEN GROOT PROBLEEM! Er vloeien óók veel ruzies
  met gevaarlijke situaties uit voort. Dit speelt al járen! Ik begrijp ook niet ( en velen met mij) dat na zoveel ongelukken er nog geen maatregelen zijn getroffen!

  Beantwoorden
  • Peter Kesler

   Beste oplossing is een kleine rotonde. Hoeft niemand meer na te denken, alvorens te handelen.(Hoop je dan maar).

 • Peter Kesler

  Beste oplossing is een kleine rotonde. Hoeft niemand meer na te denken, alvorens te handelen.(Hoop je dan maar).

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *