Persberichten

Man aangehouden na diefstal telefoon

Politie logoMaandag 15 augustus heeft de politie een 20-jarige man uitĀ Almere aangehouden op verdenking van diefstal.

Om 09.15 uur stond een 22-jarige inwoonster van Almere op het Stationsplein te wachten bij een bushalte, toen haar telefoon ineens uit haar handen werd getrokken. De verdachte rende vervolgens weg in de richting van het station. Het slachtoffer kon met behulp van omstanders direct de politie bellen en gaf daarbij een signalement van de verdachte door.

Agenten gingen ter plaatse en troffen de man even later aan bij een andere bushalte. De man werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na onderzoek bleek dat hij de gestolen telefoon bij zich had. De telefoon kon meteen weer worden teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *