Kort nieuws

Politiehelikopter ingezet voor winkeldief centrum Buiten

Politiehelikopter ingezet voor winkeldief centrum BuitenZaterdagmiddag is een winkeldief aangehouden in het centrum van Almere Buiten.

Omstreeks 13:30 uur kwam er een melding bij de politie binnen van een heterdaad diefstal. De verdachte was door personeel van de winkel betrapt waarop hij het centrum in vluchtte. Hierop zijn verschillende politie-eenheden, en een in de buurt vliegende politiehelikopter, in de omgeving gaan zoeken.

Met behulp van getuige en cameratoezicht troffen zij de verdachte in de Bart Smit aan, waar deze zich had verstopt. Bij de verdachte zijn meerdere gestolen goederen aangetroffen afkomstig van diverse winkels in het centrum. De recherche heeft de zaak in onderzoek.

Foto: Politie Almere Buiten-Hout


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *