Persberichten

Twee mannen aangehouden na achtervolging

politie persDonderdag 2 januari heeft de politie twee mannen aangehouden na een achtervolging over de A6.

Tijdens surveillance gaven agenten een automobilist een stopteken, waarop de automobilist er met hoge snelheid vandoor ging. Op de Spectrumdreef reed de man heel hard de A6 op. Met meerdere politieauto’s werd geprobeerd hem te blokkeren, maar de man reed hard richting de politieauto’s, die snel opzij moesten om niet aangereden te worden. Op de Veluwedreef reed hij de A6 weer af. Hij reed met hoge snelheid over een fietspad en kwam uiteindelijk op het Humberpad tegen een boom tot stilstand. De bestuurder vluchtte hier het bos in, de bijrijder (19 jaar, uit Almere) kon direct aangehouden worden. Met hulp van een politiehond werd de bestuurder in het bos gevonden en aangehouden. De bestuurder, een 21-jarige Amsterdammer, had geen rijbewijs. Beiden zijn meegenomen naar het politiebureau voor onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *