Kort nieuws

Ongeval op Waterlandseweg

Zaterdagochtend 3 januari omstreeks 11:50 uur werden de ambulance en politie gealarmeerd voor een ongeval op de kruising Meentweg/ Waterlandseweg, er zouden hier twee auto’s op elkaar gebotst zijn.

Ter plaatse troffen de hulpdiensten een aardige ravage aan, een Volkwagen Golf was achterin de zijkant van een Toyota gereden. Door de klap belandden beide auto’s op een andere weghelft. Na een snelle medische check van het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel bleek er wonder boven wonder niemand verwondingen opgelopen te hebben.

De verkeersongevallen analyse dienst heeft enige tijd sporenonderzoek uitgevoerd, hierdoor was het verkeer uit de richting van Almere Haven Overgooi enige tijd gestremd. Een berger heeft beide auto’s afgesleept zodat de weg weer vrijgegeven kon worden.

 

Foto`s: Lucas Mol / Gooinieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *