Nieuws

Onderkomen midgetgolfbaan gesloopt tijdens jaarwisseling

Oudejaarsnacht heeft een groepje vandalen de kiosk van de midgetgolfbaan in het Beatrixpark opengebroken en alle apparatuur kapot geslagen die hier binnen stond, vriezers, koffiemachines en ijsmachines zijn moedwillig gesloopt. Ook de snackwagen, die nog niet eens in gebruik is geweest, is opengebroken. Tussen de ravage ligt overal vuurwerkafval.

“Ook wij wilde vol goede moed beginnen aan het nieuwe jaar, ik had niet gedacht dat ik het moest beginnen door alle apparatuur te vervangen, een flinke schadepost waar uiteraard geen rekening mee is gehouden.”

In een persbericht laat het bedrijf weten dat er op 1 januari rond 3:00 uur is ingebroken. Het is niet de eerste keer dat er vernielingen zijn aangebracht bij de midgetgolfbaan. Sinds de opening in 2011 zouden er al zeker vijftien keer zijn ingebroken.

Volgens de eigenaar wil de gemeente geen maatregelen nemen om de veiligheid in het park te vergroten. Wanneer dit zo doorgaat dreigt de eigenaar te stoppen  in Almere.

Het volledige bericht van de eigenaar staat onder de foto`s.

 

Helaas moet ik jullie weer op de hoogte stellen van een inbraak op de midgetgolfbaan In het Beatrixpark, en heb ik het verzoek hier wat aandacht aan te besteden in uw krant.

Oudjaarsnacht heeft een groepje vandalen de kiosk van de midgetgolfbaan opengebroken en alle apparatuur kapot geslagen die hier binnen stond, vriezers, koffiemachines en ijsmachines zijn moedwillig gesloopt. Ook onze snackwagen, die nog niet eens in gebruik is geweest, (vanaf dit jaar kan er bij ons namelijk ook warme snacks als patat, frikandellen etc. worden gekocht) is opengebroken. Ook lag er overal vuurwerkafval.

Ook wij wilde vol goede moed beginnen aan het nieuwe jaar, ik had niet gedacht dat ik het moest beginnen door alle apparatuur te vervangen, een flinke schadepost waar uiteraard geen rekening mee is gehouden. De gemeente weigert maatregelen te nemen in het park en de politie wilde niet eens langs komen. Dit probleem speelt al vanaf het begin en er is nog steeds geen oplossing voor. Als dit op deze manier doorgaat twijfel ik of ik wel actief wil blijven in Almere, ik probeer van alles terug te doen in het park door vrijwillig op te ruimen in de speeltuin, bekommer mij over het probleem met het ontbreken van toiletten, die er overigens nog steeds niet zijn, problematiek op het parkeerterrein, slechte verlichting, geen cameras en nog heel veel meer. het kan in Almere? niet als je ondernemer bent in het Beatrixpark, dat kan ik u verzekeren.

Ik zou inwoners maar specifiek ouders willen vragen uit te kijken naar twee van onze bladblazers die gestolen zijn, als iemand is opgevallen dat iemand deze ineens heeft en bij een eerdere inbraak zijn grote hoeveelheden graffiti spuitbussen gestolen die voor een kunstproject met kinderen was bestemd.
Als iemand wat weet kan er contact met ons worden opgenomen. Of kom de spulletjes netjes terug brengen want als het zo doorgaat houd het op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *