Persberichten

Opnieuw arrestaties voor busoverval Oldewierde

AanhoudingMaandagochtend zijn de twee andere verdachten die betrokken waren bij de overval op een bus op de Oldewierde aangehouden.

Vorige week werd door de recherche al een 23-jarige man uit Almere opgepakt. Vanmorgen werden nog een 23-jarige Almeerder en een 30-jarige Almeerder aangehouden. Het rechercheonderzoek richtte zich op drie verdachten die de overval pleegden in de nacht van dinsdag 7 of woensdag 8 juni. Met deze laatste twee arrestaties zijn alle overvallers die betrokkenheid hadden bij deze overval aangehouden. De 23-jarige man die als eerste werd opgepakt, is inmiddels voorgeleid voor de rechter-commissaris, die besloot dat hij langer vast blijft zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *