Nieuws

Jongen opgepakt voor bekogelen stadsbus

Opnieuw busruit ingegooid door groep jongens (1)Vrijdag heeft de politie een 14-jarige jongen aangehouden vanwege het gooien van een voorwerp naar een bus in de Stedenwijk. 

Woensdag 22 juni 2016, rond 18:10 uur, werd een ruit van een bus vernield bij de Kampenweg. Een groep van 10-15 jongeren zou de Stedenwijk zijn ingerend. Agenten gingen daar direct op zoek naar hen, maar troffen hen niet meer aan.

Naar aanleiding van getuigenverklaringen en camerabeelden kwam de politie echter uit bij een 14-jarige jongen uit Almere. De jongen is ontboden op het politiebureau en toen hij daar vrijdagmiddag 24 juni kwam, is hij direct aangehouden op verdenking van de vernieling.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *