Kort nieuws

Gewonde na ongeval tussen auto en scooter

Vrijdagmiddag omstreeks 12:40 uur heeft er een aanrijding tussen een auto en een scooter plaatsgevonden op de Godfried Bomansstraat. Bij het ongeval raakte één opzittende van de scooter gewond.

De scooter reed met twee opzittenden over de Godfried Bomansstraat toen het bij de kruising met de Simon Carmiggeltstraat misging. Een auto die van rechts kwam uit de Simon Carmiggeltstraat draaide de Godfried Bomansstraat in. De scooter kon niet op tijd voor de auto remmen, met een aanrijding als gevolg.

Een ambulance is ter plaatse gekomen, het ambulancepersoneel heeft zich vervolgens ontfermd over de betrokkenen. Eén opzittende is door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Als gevolg van het ongeval is de Godfried Bomansstraat tijdelijk afgesloten geweest voor het verkeer.

Een voorrangsfout is naar alle waarschijnlijkheid de oorzaak geweest van het ongeval. De schade aan beide voertuigen is aanzienlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *