Kort nieuws

Auto botst tegen vangrail op A6

Zondagavond is er op de A6 vlak na de Hollandse brug richting Almere een auto tegen de vangrail gebotst. De bestuurder van de auto is daarbij gewond geraakt. 

Rond 22:20 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een ongeluk op de A6 richting Almere vlak voor de afrit Almere Poort. De brandweer van Muiderberg kwam ter plaatse omdat er mogelijk sprake zou zijn dat de bestuurder in de auto bekneld zat. Dit bleek niet het geval waarna de brandweer retour kazerne kon.

De ambulancedienst heeft de bestuurder later met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Een berger heeft de auto meegenomen. Als gevolg van het ongeval is de rechter rijstrook tijdelijk afgesloten geweest voor het verkeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *