Persberichten

Verdachte aangehouden voor overval bus Almere Haven

Politie vraagt om tips busoverval De Wierden-1Maandagavond 27 juni is een 23-jarige man uit Almere aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de overval van een buschauffeur op de Oldewierde.

In de nacht van dinsdag 7 op woensdag 8 juni werd de buschauffeur bij bushalte de Wierden opgeschikt door drie onbekende mannen die hem bedreigden met een wapen. Hij moest zijn bezittingen afgeven, waarna de drie er rennend vandoor gingen. De recherche stelde direct een onderzoek in en beelden van de overval werden getoond in het regionale opsporingsprogramma Bureau Flevoland. Om meer tips en informatie binnen te krijgen werden er in de nabije omgeving van de Oldewierde flyers uitgedeeld door de politie. Dit alles resulteerde in de aanhouding van de 23-jarige Almeerder. Het onderzoek is nog in volle gang in de zoektocht naar de andere twee verdachten die bij de overval betrokken waren.

Uw tip!

Heeft u informatie voor het rechercheteam? Bel dan 0900-8844 of maak gebruik van dit Meldformulier opĀ Politie.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *