Kort nieuws

Opnieuw aanrijding op Maaspad in Waterwijk

Zaterdagavond is op het Maaspad in Waterwijk een scooterrijder aangereden door een auto. Eerder deze week vond op  het Maaspad ook al een aanrijding plaats. 

Rond 18:45 uur kwamen op de kruising van het Maaspad met de Lingestraat een scooterrijder en de automobilist met elkaar in botsing. De scooterrijder is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De auto is weggesleept door een bergingsbedrijf.

Woensdagmiddag vond op hetzelfde fietspad ook al een ongeval plaats tussen een auto en een scooter. Een persoon is toen gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

4 gedachten over “Opnieuw aanrijding op Maaspad in Waterwijk

  • Duidelijke

   Dat hij daar toen reed met zijn bromscooter heeft hij middels de nodige argumentatie en ook met afbeeldingen bewezen

  • De bestuurder van deze scooter heeft bij het inrijden van het volgens de duidelijk zichtbare verkeersborden nog extra opgelet en voor het besluit te nemen van de daarop heel duidelijk aangegeven aanwijzingen waar waarop heel duidelijk wordt gewaarschuwd dat het verkeer rekening moet houden met kruizende overstekende fietsers en bromfietsers waardoor hij alszijnde een bromfiets zoals aangegeven logischerwijs dit brom/fietspad netjes linksafgaand heeft gevolgd vanaf het Praxis terrein tot aan de kruising waar de aanrijding plaats heeft gevonden.
   Deze gehele route tot de kruising waar het ongeval plaatsvond is tot op heden nog altijd zonder verkeersborden waaruit zou blijken dat daar geen bromfietsen mogen rijden.
   De infrastructuur en dus ook de verkeersborden op dit traject geven de informerende aanwijzingen met onvoldoende duidelijkheid betreffende deze bepaalde situatie weer.. En deze zijn ook wel heel erg onduidelijk en zeer misleidend te noemen.

 • K.Boermeester

  Als ik het goed begrijp reed de scooter op het fietspad……daar hoort hij toch niet? (Hoop wel dat het goed is afgelopen met de scooterrijder!).

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *