Kort nieuws

Aanrijding tussen stadsbus en auto in Filmwijk

Zaterdagavond heeft het busverkeer tussen het Centrum en Parkwijk/Filmwijk tijdelijk stilgelegen vanwege een aanrijding. Bij de aanrijding raakte niemand gewond.

Het ongeval gebeurde aan het begin van de avond op de oversteekplaats bij de Oscarlaan. Vanwege een nog onbekende oorzaak kwamen een auto en een stadsbus met elkaar in botsing. Alle betrokken personen kwamen met de schrik vrij. Beide voertuigen raakten echter wel behoorlijk beschadigd. Het busverkeer werd in beide richtingen stilgelegd.

Een berger is ter plaatse gekomen om de auto mee te nemen. Nadat de kruising weer vrij was kon het busverkeer weer hervat worden en de gestrande reizigers alsnog verder. De stremming duurde iets meer dan een uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *