Nieuws

Twee aanhoudingen bij C.V.C. actie

Dinsdagmiddag en -avond heeft de politie een Controle Verkeer en Criminaliteit gehouden. De actie vond plaats in het centrum van Almere Buiten en langs de A27 bij de wegwerkzaamheden.

Tijdens de actie troffen agenten een grote bundel geld aan die verstopt was in een auto. Het geld is in beslag genomen voor onderzoek. Zeventien automobilisten reden te hard en kregen daarvoor een bekeuring. Twee personen hadden nog een openstaande boete en hebben deze betaald. Een persoon is aangehouden na het beledigen van een agent.

Aanhouding gesignaleerde inbreker

Een automobilist kreeg een volgteken van een motoragent om naar de controleplaats naar DoeMere te gaan. De bijrijder van de auto stapte ineens uit de auto en rende vervolgens richting het treinstation. Na een korte achtervolging kon de man worden staandegehouden. De man wilde echter niet meewerken waarna hij werd aangehouden. Hij verzette zich hierbij. Op het bureau bleek het om een gesignaleerde inbreker te gaan.

Foto 1-3: Politie Almere Buiten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *