Nieuws

Auto brandt uit op Oostvaardersdijk

Op de Oostvaardersdijk is woensdagavond een auto volledig uitgebrand. De inzittenden konden zichzelf op tijd in veiligheid brengen.

De auto reed rond 21:55 uur op de dijk richting Lelystad toen er ter hoogte van Pampus brand ontstond. De auto brandde compleet uit. De dijk is in beide richtingen enige tijd afgesloten geweest. Waardoor de brand is veroorzaakt is niet bekend. Een bergingsbedrijf heeft de auto afgevoerd.

Brandgerucht eiland Pampus

Iemand zag vanaf IJburg rook boven het eiland Pampus uitkomen. Er werd gedacht dat het ging om een brand op het eiland waarna reddingsboten, een brandweerboot en brandweerauto’s werden gealarmeerd. Enkele minuten na de melding werden de gealarmeerde hulpdiensten afgemeld omdat de rook van de autobrand afkomstig bleek te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *