Persberichten

Overlopen inbrekers aangehouden in de Werven

Politie zwaailichtenOp donderdag 21 april werden twee mannen aangehouden nadat zij vermoedelijk hadden geprobeerd in te breken bij een woning aan de Achterwerf.

Rond 13.20 uur kwam een melding binnen bij de politie dat twee inbrekers waren overlopen door de bewoners. Agenten gingen erheen en spraken met meerdere getuigen. Er waren twee mannen gezien met inbrekerswerktuig die hadden geprobeerd in te breken bij de woning aan de Achterwerf. Ze zagen kans te vluchten via de Wittewerf. Op basis van hun signalementen konden enige tijd later twee verdachten, een 31-jarige man uit Beekbergen en 26-jarige man worden aangehouden op de Parkwerf.

De mannen werden meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De recherche heeft sporen veilig gesteld en onderzoekt de zaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *