Kort nieuws

Reddingsbrigade bestolen van buitenboordmotoren [update]

Waterscooters Reddingsbrigade AlmereDe Almeerse reddingsbrigade is afgelopen week bestolen van twee buitenboordmotoren. De 9.9pk Suzuki langstaart motoren met een beschermstuk zijn door de dieven van de boten (vlets) afgehaald. De boten worden voornamelijk ingezet voor strandbewaking en evenementen. De motoren waren pas begin dit jaar gekocht.  Via Facebook laat de reddingsbrigade weten aangifte te gaan doen bij de politie.

 

 

Heeft u informatie over waar de buitenboordmotoren zich bevinden of heeft u iets gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844

Het gaat om twee maal:

– merk: Suzuki
– type: DF9.9ALK13
– kleur: OEP (zwart)

Foto’s: Bob Friedlander.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *