Nieuws

Gewonde na ongeval tussen auto en stadsbus

Vrijdagmiddag kort na 17:30 uur heeft er een ongeval tussen een auto en een stadsbus plaatsgevonden. Het ongeval gebeurde op de overgang van de busbaan bij de Contrabasweg in Muziekwijk.

De auto reed over de Contrabasweg in de richting van de Pianoweg toen het bij het oversteken van de busbaan mis ging. De auto is eerst met de voorkant tegen de bus aangereden, vervolgens heeft de auto een lichtmast geraakt en kwam de achterkant van de auto nog in botsing met de zijkant van de bus.

De inzittende van de auto is door het ongeval mogelijk bekneld geraakt. Met behulp van het ambulancepersoneel en de brandweerlieden heeft de inzittende de auto kunnen verlaten. Het slachtoffer is in de ambulance behandeld en naar het ziekenhuis vervoerd. De Contrabasweg is tijdens het ongeval tijdelijk gestremd geweest voor het verkeer. Het busverkeer kon het ongeval op de andere rijstrook passeren.

De schade aan de auto, de stadsbus en de lichtmast is aanzienlijk. De dienst Verkeers Ongevallen Analyse van de politie zal onderzoek doen naar de oorzaak van het ongeval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *