Nieuws

Woningoverval in de Toccatastraat

In een woning in de Toccatastraat zijn dinsdagmiddag twee personen vastgebonden bij een woningoverval. Hierbij is niemand gewond geraakt.

Even voor half twee meldde één van de bewoners, een 15-jarige jongen, dat twee personen hadden aangebeld bij de woning. Nadat er werd opengedaan gingen de verdachten naar binnen. In de woning waren drie mensen aanwezig. Twee van hen werden geboeid achtergelaten. De daders gingen er na afloop met onbekende buit vandoor in de richting van de Saxofoonweg.

Medewerkers van de technische recherche hebben de woning doorzocht op sporen. De politie heeft direct na de overval de hele omgeving doorzocht, maar de overvallers zijn niet aangetroffen.

Signalement

Van één van de verdachten is bekend dat hij een witte sjaal en een wit petje droeg. De andere verdachte was gemaskerd. Mogelijk is er nog sprake van een derde verdachte die buiten in een auto zat te wachten. Vermoedelijk gaat het om een grijze Volkswagen Golf die is vertrokken in de richting van de Saxofoonweg.

Iets gezien ?

De politie komt graag in contact met getuigen van de overval of met mensen die op andere wijze over informatie beschikken. Er kan worden gebeld met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000. Bovendien kan informatie worden gedeeld via het Meldformulier op Politie.nl, en anoniem via M-Online.

2 gedachten over “Woningoverval in de Toccatastraat

  • Is vast weer zo een leuke oefening net als gisteren in de kruidenwijk?

    Beantwoorden
  • Wat een mazzel dat 112 (politie) is gekomen voor die jongen. Wat een angst zal hij gehad hebben….

    Toen wij een poging woningoverval hadden en 112 gebeld hadden zijn ze nooit gekomen. Na onze melding zijn de waarschijnlijke overvallers bij een 75 jarige buurman binnen geweest en die man helemaal in elkaar geslagen en beroofd …

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *