Kort nieuws

Gevaarlijke voortvluchtige man aangehouden in Stad

Gevaarlijke voortvluchtige aangehouden in Almere Stad-1De Almeerse politie heeft na drie dagen intensief werk de jacht op een onberekenbare, voortvluchtige, vuurwapen- en vluchtgevaarlijke man met succes afgesloten. Een arrestatieteam kon een 43-jarige man op 27 maart aanhouden op de Regisseurstraat in Almere Stad.

De wegens doodslag veroordeelde man werd op 24 maart gesignaleerd wegens het overtreden van justitiĆ«le voorwaarden. De officier van justitie gelastteĀ zijn aanhouding. Verwacht werd dat de gesignaleerde in Almere zou ‘opduiken’. District Flevoland maakte een plan van aanpak, waarmee de jacht op de man was geopend. Agenten keken voortdurend naar hem uit.

Zondagavond zag een agent in zijn vrije tijd de gesignaleerde man rijden in Almere. Hierop is de meldkamer gebeld, waarop diverse eenheden achter de gesignaleerde aangingen. Hij werd via cameratoezicht en door agenten in burger gevolgd. Ondertussen werd het arrestatieteam in kennis gesteld. De man had kennelijk in de gaten dat hij gevolgd werd. Voordat het arrestatieteam in positie was, probeerde hij de andere agenten diverse keren tevergeefs af te schudden. Uiteindelijk nam het arrestatieteam de achtervolging over en kon de man worden aangehouden.

Een gedachte over “Gevaarlijke voortvluchtige man aangehouden in Stad

  • Astrid van Ewijk

    Misschien een rare vraag, maar waarom loopt die man buiten als hij veroordeeld is voor doodslag. Achterlijke wereld

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *