Kort nieuws

Drie gewonden bij aanrijding Spoordreef

Dinsdagmiddag zijn twee auto’s met elkaar in botsing gekomen op de Spoordreef. Drie personen zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 17:20 uur kwam een auto die richting de Markerkant reed door een onbekende oorzaak op de andere rijbaan terecht. De auto reed door de middenberm heen en kwam vervolgens in botsing met een auto die in de richting van het centrum reed. Drie personen zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de oorzaak en omstandigheden van het ongeval. Beide auto’s zijn afgevoerd door een bergingsbedrijf. Vanwege het ongeval is een deel van de Spoordreef enige tijd afgesloten geweest voor alle verkeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *