Kort nieuws

Fietser botst op stadsbus Staatsliedenwijk

Op de busbaanovergang van de P. Lieftinckstraat, bij Markerkant, zijn maandagavond een fiets en een stadsbus tegen elkaar gebotst. Bij het ongeval is de fietser gewond geraakt.

De jongen stak met zijn fiets de busbaan over waarbij hij waarschijnlijk de bus over het hoofd heeft gezien. De jongen botste tegen de bus, waarbij een zijruit van de bus is gesneuveld. De jongen is door ambulancemedewerkers met onbekend letsel overgebracht naar het Flevoziekenhuis.

Het busverkeer kon als gevolg van de aanrijding niet passeren, wat voor veel hinder zorgde. De dienst Verkeers Ongevallen Analyse van de politie heeft het ongeval in beeld gebracht om de exacte toedracht te achterhalen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *