Persberichten

Getuigen gezocht van straatroof

Politie_sireneVrijdagavond 5 februari werd een 18-jarige man mishandeld en beroofd op het station Almere Oostvaarders. De politie zoekt getuigen.

Twee mannen in een auto wilden rond 19.45 uur wegrijden van het parkeerterrein bij het station, toen een groepje van vier of vijf mannen naar hen toekwam. De passagier deed het raampje naar beneden, waarop hij direct in zijn gezicht werd geslagen door één of meer van de mannen. Hij kreeg meerdere klappen en de bestuurder probeerde weg te rijden. Toen bleek dat de telefoon van het slachtoffer was gestolen.

Van één van de mannen is een signalement bekend: lichtgetinte man, ongeveer 20 jaar oud, 1,85 meter lang, met korte, donkere krulletjes. Hij droeg een zwarte, leren jas tot op de heup. De andere mannen zijn ook lichtgetint.

De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen, of mensen die meer weten over deze straatroof, om contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

2 gedachten over “Getuigen gezocht van straatroof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *