Persberichten

Politie controleert op snelheid voor verkeersveiligheid

PolitiemotorMaandag hebben politieagenten op verschillende plekken verkeerscontroles gehouden. Vanwege de kou en de kans op gladheid is letten op de verkeersveiligheid belangrijk. Daarom heeft de politie vooral gekeken naar snelheid en andere verkeerszaken.

Op de Tussenring gingen 2 personen de fout in, zij reden na correctie 30 km/u te snel en kregen een proces-verbaal. Ook op de Hogering gingen 14 personen 30 km/u na correctie te snel en kregen eveneens een proces-verbaal. Daarnaast waren er binnen 15 minuten 3 automobilisten die de maximum snelheid met 50 km/u na correctie overschreden. Van deze bestuurders zijn de rijbewijzen ingevorderd.

Naast de snelheid is er geverbaliseerd voor het negeren van een rood verkeerslicht en kinderen die zonder de gordels te dragen vervoerd werden.

Vanwege de winterse taferelen in Almere is het nu nog belangrijker dat u op uw eigen veiligheid, en op die van uw mede weggebruikers let.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *