Kort nieuws

Fietser geschept door auto Argonweg

Dinsdagochtend heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Argonweg ter hoogte van de fietsovergang.

De aanrijding vond rond 08:40 uur plaats tussen een automobilist en een fietser. De fietser is met onbekende verwondingen overgebracht naar het Flevoziekenhuis. Als gevolg van de aanrijding is de Argonweg geheel afgesloten geweest. De nabijgelegen busbaan ondervond geen hinder van de aanrijding.

De aanrijding is vermoedelijk ontstaan door een voorrangsfout.

4 gedachten over “Fietser geschept door auto Argonweg

 • Mijn man reed achter de wagen die de fietser aanreed en heeft alles zien gebeuren. Hij is er erg van geschrokken en wil graag weten hoe het met de fietser is.

  Beantwoorden
 • Literatuurwijk Poort

  Dat viel natuurlijk te verwachten. Al dat sluipverkeer om de file op de Hoge Ring te ontwijken. En dan zie je die scholieren in de haast natuurlijk niet fietsen. Er wordt daar heel vaak gescheurd door auto’s.

  Beantwoorden
  • Ik was de bestuurder. Heb vernomen dat het goed gaat met het meisje die op de fiets zat. Gelukkig natuurlijk. In mijn verdediging kan ik wel zeggen dat ik niet te hard reed. Ik neem deze route vrijwel elke dag. En weet dat het een vervelend stuk is met die overgang daar op de busbaan en dat het fietspad evenwijdig loopt. Geen ideaal kruispunt al zeg ik het zelf. Ik heb het meisje gewoon echt niet gezien. Pure pech. Ik wil wel een ieder bedanken die heeft geholpen vanochtend en ook de meneer die al 112 had gebeld.

 • Hartelijk dank voor uw reactie M.S. Mijn man was degene die 112 had gebeld en was erg bezorgd. Hij vertelde ook dat u niet harder dan ong 40 km per uur reed, dus daaraan lag het niet. Moet voor u ook een verschrikkelijke ervaring zijn geweest. Goed te weten dat het goed gaat met het meisje!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *