Persberichten

Inbreker op heterdaad aangehouden

Meldkamer_1In de nacht van maandag 18 op dinsdag 19 januari heeft de politie een 33-jarige inwoner van Huizen op heterdaad aangehouden. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau.

Om 03.15 uur kreeg de politie een melding van een oplettende getuige, die in de omgeving van de Koraalstraat glasgerinkel had gehoord en vervolgens een man zag wegfietsen. Agenten gingen ter plaatse en zagen de man nabij de Prismastraat in de richting van de Lilastraat wegfietsen. Ze spraken de man aan en troffen in zijn fietstas een aantal goederen aan, waarover de man verklaarde dat deze van diefstal afkomstig waren. De goederen en zijn fiets werden in beslag genomen. De politie onderzoekt de zaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *