Nieuws

Update: Overval op woning Danswijk

Bij een woning aan de Darja Collinstraat heeft vrijdagavond een poging tot woningoverval plaatsgevonden. Een jongen in een grijs trainingspak met krullend haar belde aan waarna één van de bewoners opendeed. Vervolgens vielen uit het niets drie gemaskerde mannen met knuppels de woning binnen. Zij begonnen direct in te slaan op de bewoner, na een worsteling weet de bewoner de mannen zonder buit weg te jagen. De bewoner liep tijdens de worsteling diverse kneuzingen op. Een ambulance verpleegkundige kwam ter plaatse om de bewoner te verzorgen. De daders zijn vermoedelijk richting het industrieterrein gevlucht. De bewoners zijn op het politiebureau opgevangen.

De politie heeft direct de hele omgeving doorzocht samen met de politiehelikopter, maar helaas wisten de daders te ontkomen. De recherche kwam ter plaatse om sporenonderzoek te doen.

Signalement

Het gaat om vier personen. Een blanke man, ongeveer 1.70 m lang, rood/bruin kort haar, hij droeg een grijs joggingpak. De drie andere verdachten waren allen in het donker gekleed en droegen gezichtsbedekking.

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien hebben op of in de omgeving van de Darja Collinstraat. Ook mensen die andere informatie hebben die van belang kan zijn worden verzocht contact op te nemen met de recherche in Almere via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

 

Een gedachte over “Update: Overval op woning Danswijk

  • Henk jan

    Wat een held de bewoner, heeft zijn gezin weten te beschermen

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *