Persberichten

Aanhouding voor bezit vuurwapen

PB_0006In de nacht van donderdag 11 op vrijdag 12 september heeft de politie een man aangehouden die een vuurwapen bij zich had.

Surveillerende agenten zagen tegen middernacht drie mannen met een scooter op een verder verlaten plek op het Edgar Degaspad. Tijdens controle van de scooter opende één van hen de buddyseat en toen zag een agent daar een vuurwapen, of een op een vuurwapen gelijkend voorwerp in liggen. Daarop trok de agent zijn dienstwapen en richtte dat op de man. De man wilde niet meewerken met de agenten en daarop moesten zij pepperspray en gepast geweld gebruiken om hem aan te kunnen houden. De verdachte, een 19-jarige Almeerder, had ook een mes en een kleine hoeveelheid hennep bij zich. Dit werd in beslag genomen en de man is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *