Persberichten

Politie vraagt tips over inbraak winkelcentrum Muziekwijk

Bij een bedrijf in het overdekte winkelcentrum van de Muziekwijk is ingebroken. De politie zoekt de nog onbekende verdachten en vraagt om tips.

De inbraak vond plaats in de nacht van maandag 23 op dinsdag 24 mei 2016. Rond 03.40 uur zien inbrekers kans een winkel binnen te komen en een hoeveelheid sigaretten te stelen. Op beelden van een beveiligingscamera zijn de drie mannen te zien met hun scooter. Eerst moeten ze de deur naar de gang zien te openen. Daarvoor lijken ze een soort breekijzer te gebruiken. Eén van hen gaat even op de scooter staan om ook de bovenkant te forceren. Dan lukt het ze en kunnen ze de schuifdeur open maken. Met scooter en al gaan ze naar binnen.

Buit: sigaretten

Bij de winkel slaan ze met een grote hamer de voordeur stuk en weten ze naar binnen te komen. Daar gaan ze recht op hun doel af; de sigaretten achter de balie. Lades tegelijk verdwijnen in een zak. Dat gaat zo een tijdje door. Dan gaan ze er met z’n drieën weer vandoor op de scooter. De koevoet laten ze achter. Het merk van de scooter is niet bekend, maar de scooter is zwart met witte binnenkappen

Vragen

– Herkent u de verdachten of weet u misschien wie ze zijn of waar ze wonen?
– Heeft u andere informatie die de politie misschien kan gebruiken de verdachten en de gestolen sigaretten te vinden?

Twijfel dan niet en bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden. Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het online formulier van Meld Misdaad Anoniem.

Video

Een gedachte over “Politie vraagt tips over inbraak winkelcentrum Muziekwijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *