Nieuws

Vrouw gewond bij eenzijdig ongeval Polderdreef

Een vrouw is vrijdagochtend gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Polderdreef.

De bestuurster reed vanaf de Koppeldreef de Polderdreef op toen zij de macht over het stuur verloor en van de weg raakte. De auto kwam tegen een boom tot stilstand. Het slachtoffer kon door personeel van de ambulancedienst en politie voorzichtig uit de auto worden gehaald. Vervolgens is zij per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd voor nader onderzoek.

De brandweer heeft de auto nagekeken en veilig gesteld, waarna de auto door een bergingsbedrijf werd opgehaald. De Polderdreef is vanaf de Koppeldreef richting Buitenring ongeveer drie kwartier afgesloten geweest voor het verkeer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *