Nieuws

Vier verdachten aangehouden voor aanranding

Almere-StadIn de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie vier Almeerders aangehouden voor het aanranden van een 20-jarige vrouw.

De aanranding vond plaats in de Herbergsteeg in het Centrum. De politie kreeg tijdens de uitgaansnacht via cameratoezicht de melding en kon de verdachten direct oppakken. De verdachten zijn 18, 19 en 20 jaar oud.

Verschillende websites melden dat het om bewoners van het asielzoekerscentrum zou gaan. De politiewoordvoerder¬†laat HV-Almere weten dat in deze zaken niet over de identiteit van de verdachten wordt gesproken. Aan Elsevier.nl laat de woordvoerder weten: “Tegenwoordig kan iedereen nieuws verspreiden, ik ken de betreffende site niet. De informatie komt in ieder geval niet bij ons vandaan.'”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *