Nieuws

Uitslaande brand in woning Wodanstraat

Zondagmiddag rond 14.30 uur is er brand uitgebroken in een woning aan de Wodanstraat in Almere Poort.

De brand ontstond door nog onbekende oorzaak op de eerste etage van de woning. Twee aanwezige kinderen konden de woning tijdig verlaten. Toen de brandweer arriveerde was de brand inmiddels uitslaand. Deze kon echter snel door middel van blusschuim worden geblust. Een aanwezige huiskat werd daarna uit de woning gehaald en gereanimeerd, dit mocht echter niet meer baten laat de brandweervoorlichter weten.

De brandweer heeft na de eerste inzet het dak van de woning gecontroleerd op nog mogelijk aanwezige brandhaarden en eveneens de woning geventileerd. De exacte schade aan de woning zal later in kaart worden gebracht.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *