Kort nieuws

Automobilist crasht tegen lantaarnpaal Veluwedreef

Zondagavond iets na half zes werden hulpdiensten gealarmeerd voor een eenzijdig ongeval waarbij een auto tegen een lantaarnpaal zou zijn gereden. Dit gebeurde op de Veluwedreef richting Stad vlak voor de stoplichten bij de Pereboomweg.

Door een onbekende oorzaak raakte een automobilist van de weg en kwam tegen de lantaarnpaal tot stilstand. Hulpdiensten rukten met veel materiaal uit maar uiteindelijk bleek dat alle betrokkenen het voertuig op eigen kracht konden verlaten. Ambulancepersoneel heeft ter plaatse de betrokkenen gecontroleerd op verwondingen. De brandweer heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat de stroom van de lantaarnpaal werd afgehaald die later zal moeten worden vervangen.

Een berger heeft de auto later meegenomen. Het ongeval had verder geen gevolgen voor het overige verkeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *