Nieuws

Familie vermiste Henry de Vries organiseert zondag zoektocht

Woensdag 27 november is de 46-jarige Henry de Vries uit zijn woonplaats Harderwijk vertrokken naar zijn werk in Houten. Hier is hij echter nooit aangekomen. Henry is voor het laatst gezien op woensdagochtend 27 november 09:50 uur bij een tankstation aan de Dukdalfweg in Almere. Dit tankstation is gevestigd op industrieterrein De Vaart.

Na zijn bezoek aan het tankstation is Henry niet meer gezien. De politie heeft de vermissing in onderzoek en houd alle scenario’s open.

Henry reed in een zwarte Audi A6 met kenteken 67-TXB-6. Signalement: 1.80 meter lang, heeft een fors postuur, draagt een bril met een zwart montuur en heeft een tatoeage van een haai met een anker op zijn rechter bovenarm. Op een van zijn kuiten heeft hij een tatoeage van een Chinees teken.

De familie heeft een Facebook-pagina opgericht om aandacht te vragen voor de vermissing. Op deze Facebook-pagina valt het volgende bericht te lezen:

In een uiterste poging om mijn man Henry de Vries te vinden, organiseren wij op zondag 15 december een zoektocht in Almere. De zoektocht is tot stand gekomen in overleg met de politie.

Wij roepen een ieder op om op zondag 15 december deel te nemen aan deze zoektocht. Aangezien Henry als laatste gezien is in Almere zullen we hier in verschillende (buiten)gebieden gaan zoeken. …

Wij verzamelen ons om: 11.00 uur
Op het parkeerterrein bij het stadion van Almere City FC, Competitieweg 20, 1318 EA te Almere.
Hier krijgt u te horen wat uw zoekgebied is en een uitleg aan welke regels u zich aan dient te houden tijdens het zoeken.

Denkt u aan stevige schoenen en warme kleding voor onderweg? Deelname is mogelijk vanaf 18 jaar.

Op deze pagina kunt u aangeven of uw deelneemt met dit evenement. Indien u informatie heeft over deze vermissing, kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844.

 

 


Grotere kaart weergeven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *