Kort nieuws

Kat springt van dak af

Bewoners van de Hitchcocklaan in Filmwijk zijn maandagmorgen samen met de brandweer druk bezig geweest om een kat van het dak te halen.

Buurtbewoners hebben eerst zelf nog geprobeerd met een ladder de kat te bereiken, maar dit bleek niet toereikend. Nadat de kat het hele weekend op het dak gezeten werd besloten om de hulp van de brandweer in te roepen. Na aankomst zijn zij met de hoogwerker omhoog gegaan om te proberen de kat van het dak te krijgen. Deze koos echter al snel het hazenpad en besloot om over de daken heen te gaan lopen. Diverse pogingen om het dier naar binnen te lokken mislukten. Na een tijdje koos de kat toch eieren voor zijn geld en sprong naar beneden.

De kat kon snel worden herenigd met diens baasje waarop de brandweer terugkeerde naar de kazerne.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *