Kort nieuws

Grote ‘zoekactie’ op Weerwater voor TV-opnames

In de nacht van woensdag op donderdag heeft op het Weerwater een grote zoekactie plaatsgevonden. Het was geen echte zoekactie maar eentje die in scène was gezet voor opnames van de TV-serie Nieuwe Buren.

De opnames vonden de hele nacht plaats op en rond de steiger bij de Esplanade. De brandweer en reddingsbrigade waren met meerdere auto’s en boten ter plaatse om te zoeken naar “iets”. Uiteindelijk werd er ook door de brandweer wat uit het water gehaald. De opnames zijn voor een aflevering van het derde seizoen van de Nederlandse dramaserie Nieuwe Buren van RTL en Videoland.

Het is nog niet bekend wanneer de afleveringen van seizoen 3 worden uitgezonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *