Persberichten

Drie mannen aangehouden na schietpartij

Politiebureau, Baljuwstraat 2 Almere OostDrie mannen van 28, 31 en 40 jaar uit Almere zijn woensdag 5 augustus aangehouden. Zij worden ervan verdacht betrokken te zijn bij een poging tot doodslag op een 24-jarige man uit Almere. Het drietal zit vast voor onderzoek en verhoor.

Agenten kregen omstreeks 23.00 uur een melding dat op het Sidderaalpad een schietincident had plaatsgevonden. Daarbij was niemand gewond geraakt. Uit onderzoek bleek dat het drietal bij een bushalte ruzie kreeg met de 24-jarige man, waarbij ook een schot zou zijn gelost. Na het opnemen van de verklaringen van de 24-jarige man en een getuige kon de identiteit van de betrokken mannen worden vastgesteld. Het drietal werd in de loop van de nacht in hun woning aangehouden. Hierna werden de woningen doorzocht op grond van de Wet Wapens en Munitie.

Informatie melden

Uit nader onderzoek bleek dat bij de bushalte nog een andere man stond te wachten die niet betrokken was bij het incident, maar wel een belangrijke getuige zou kunnen zijn. De recherche wil graag met deze man in contact komen. Hij en eventuele andere getuige(n) wordt gevraagd contact op te nemen met de recherche in Almere. U kunt bellen naar telefoonnummer 0900-8844. Mocht u anoniem uw informatie willen delen dan kan dat ook via Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via M-Online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *