Kort nieuws

Auto knalt op lantaarnpaal Waddendreef

De bestuurder van een auto is gewond geraakt na een eenzijdige aanrijding op de Waddendreef.

Even na 12:00 uur woensdagmiddag werden de ambulancedienst en de politie verzocht om naar de Waddendreef te gaan voor een ongeval met letsel. Hier zou een auto op een lantaarnpaal gereden zijn. Ter plaatse aangekomen stond er een auto achterstevoren op de dreef nadat deze een lantaarnpaal in de middenberm had geraakt.

De bestuurder is in de ambulance gecontroleerd en vervolgens meegenomen naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. Door het ongeval was er één rijstrook afgesloten en kon het verkeer met aangepaste snelheid passeren. Een berger heeft de auto meegenomen, waarna de weg na een half uur weer vrijgegeven kon worden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *