Persberichten

Hennepkwekerij ontdekt bij benzinedief

Gewapende overval tankstation Rotterdamweg 3Op zondag 12 juli werd een verdachte aangehouden, nadat hij had getankt zonder te betalen. In zijn woning werd ook een hennepkwekerij ontdekt.

Rond 17.00 uur kwam een melding van diefstal brandstof bij een benzinestation aan de Rotterdamweg in Almere. Een automobilist had getankt en was zonder te betalen ervandoor gegaan. Agenten gingen erheen en deden onderzoek ter plaatse. Hieruit konden zij onder andere het kenteken van de weggereden auto vaststellen. De agenten gingen naar de woning van de tenaamgestelde en zagen in de voortuin spullen die konden duiden op een hennepkwekerij. Even later kwam de verdachte auto aanrijden en hebben de agenten de bestuurder, een 33-jarige man uit Almere, aangehouden. De agenten gingen daarna de woning in en troffen 116 hennepplanten en 308 -stekken aan. De verdachte is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor en de politie doet onderzoek naar de benzinediefstal en de hennepkwekerij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *