Kort nieuws

Brandweer redt papegaai uit boom

Zondagmiddag rond 16:40 uur moest de brandweer in actie komen voor een ontsnapte papegaai in de Eilandenbuurt.

De eigenaren van de papegaai waren een stukje met hem gaan lopen. Op de Hawaiiweg vloog het beestje plotseling een boom in. Het baasje kreeg de papegaai niet uit de boom en belde daarom de dierenambulance, echter konden zij niets betekenen omdat ze niet beschikken over een hoogwerker.

Er werd besloten om de brandweer te bellen die vervolgens met een hoogwerker ter plaatse kwam. Eén van de eigenaren is met de hoogwerker omhoog gegaan om de papegaai uit de boom te halen. Al snel zat de papegaai weer veilig in zijn kooitje en kon de brandweer weer terug naar de kazerne.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *