Kort nieuws

Auto op zijn kant na botsing op A27

Zaterdagavond even voor acht uur is een 72-jarige man uit Almere gewond geraakt na een ongeval op de A27. De auto waarin het slachtoffer zat sloeg na een botsing met de middengeleider over de kop en kwam uiteindelijk op zijn kant tot stilstand. De man is later met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Een andere inzittende van de auto raakte niet gewond.

De weg was op dat punt vanwege werkzaamheden versmald. Bij de botsing werd ook een medeweggebruiker geraakt. De bestuurder daarvan kwam met de schrik vrij.  De inzet van de ter assistentie opgeroepen traumahelikopter bleek na enige tijd niet meer nodig te zijn.

Als gevolg van het ongeval is de snelweg in de richting van ’t Gooi enige tijd afgesloten geweest. De politie doet verder onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *